După un meci slab cu Pandurii, preşedintele Iancu promite un joc ofensiv în retur

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bucur este felicitat de coechipieri după golul din prima repriză
Bucur este felicitat de coechipieri după golul din prima repriză

"Poli" a câştigat ultimul meci de pe teren propriu din acest an, 1-0 cu Tg. jiu, însă nu a convins ca joc. Preşedintele echipei crede că echipa a suferit din punct de vedere fizic şi promite un joc spectaculos în partea a doua a campionatului.

Click AICI pentru galerie foto de la meci.

Marian Iancu este de părere că echipa sa va face un meci mult mai bun în ultima etapă a turului, în deplasare la Braşov. "Nu mă aşteptam să se resimtă atît de tare meciul cu Ajax. Neluţu a luat piciorul de pe acceleraţie, altfel nu făceam faţă. Pandurii n-au pus probleme, iar noi am suferit fizic, e consecinţa meciului cu Ajax. Meciul următor o să vedeţi o echipă care va sta în picioare 90 de minute, va fi un meci excepţional la Braşov, care probabil va stabili ierarhia campionatului. În retur vom juca super-ofensiv, vom putea trage aer în piept, suntem cea mai eficientă echipă din campionat de doi ani", a spus finanţatorul de la "Poli".

În debutul reprizei secunde, fanii timişoreni i-au omagiat pe martirii Revoluţiei din 1989. Coregrafia afişată de suporterii bănăţeni înfăţişa silueta clădirii Operei din centrul oraşului, zeci de bannere cu numele celor căzuţi pe străzile Timişoarei acum două decenii şi mesajul "De 20 de ani numele voastre înseamnă libertate".

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite