Timişoara: Secta „Tăria sângelui” l-a înlocuit pe Dumnezeu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Secta „Tăria sângelui” l-a înlocuit pe Dumnezeu
Timişoara: Secta „Tăria sângelui” l-a înlocuit pe Dumnezeu

Mai mulţi timişoreni au înfiinţat anul acesta „Cercul de influenţă Tăria Sângelui”, care are deja ca filiale alte patru oraşe mari din ţară.

Rădăcinile unei secte care preaslăveşte „energia pozitivă” ca fiind creatoarea universului se extind chiar în acest moment prin multe oraşe din ţară. Sâmburele mamă a fost plantat în Timişoara, iar capul organizaţiei este timişoreanul Octavian Lungu.

„Tăria sângelui îşi propune să înfiinţeze filiale în toate zonele cu scopul exploatări şi depistări câtor mai multe surse de venit prin mijloace specifice. Primii paşi pentru a deveni membru al Tăriei Sângelui sunt depunerea jurământului, formarea unei filiale locale (din cel puţin 3 membri, 2 de sex masculin şi o persoană de sex feminin)”, astfel sună chemarea de înscriere în organizaţie, postată pe toate site-urile de mică publicitate gratuită.

Află mai multe detalii despre secta care care l-a înlocuit pe Dumnezeu cu „energia pozitivă” şi despre cum face organizaţia prozeliţi pe Internet, pe timisoara.adevarul.ro

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite