Duel pe terenul de fotbal între baschetbaliştii şi fotbaliştii timişoreni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorii de la BCM Elba Timişoara au înfruntat într-un meci de fotbal disputat pe teren mare echipa Auto Timişoara. Baschetbaliştii care au primit întăriri serioase şi au fost „biciuiţi” de pe bancă de Dragan Petricevici au câştigat în cele din urmă cu 7-6.

Într-un festival de goluri şi voie bună, baschetbaliştii au învins la limită echipa din Liga a IV-a la care Ilie Triţoiu, managerul sportiv de la BCM Elba, este antrenor. Elevii lui Dragan petricevici au avut, însă, parte de ajutor serios, pentru ei jucând foşti sau actuali fotbalişti, foşti colegi, jurnalişti şi chiar suporteri. Nume importante ca Paul Codrea, Ioan Timofte, Florin Bătrânu, Miroslav Giuchici sau Brice Kabengele au evoluat alături de Dan Păltinişanu şi ceilalţi, în timp ce pe banca tehnică, alături de Dragan Petricevici, a luat loc şi Dan Alexa, căpitanul de la „Poli”.

Cu ajutorul unor greşeli de arbitraj inevitabile şi nereclamate de nimeni, echipa baschetbaliştilor s-a impus cu 7-6. „Nu vreau să fiu lipsit de corectitudine, nu vreau să fac scandal, dar nu înţeleg de ce la 6-4 nu a început sezul doi. S-a terminat cu scor de tie-break, 7-6”, a spus la final Dragan Petricevici, ale cărui comentarii din timpul partidei au făcut deliciul audienţei.

Tehnicianul sârb al deţinătoarei Cupei României la baschet masculin a făcut un apel la unitate în sportul timişean. „Oamenii din sportul timişorean, baschet, fotbal, handbal, toate celelalte, trebuie mereu să se întâlnească şi să dea dovadă că sunt o familie, pentru că uniţi putem avea un impuls mai mare pentru a obţine performanţe”, a declarat Petricevici.

Respect pentru antrenori

Mai în glumă, mai în serios, antrenorul de la BCM Elba se gândeşte şi la o carieră în fotbal. „Îmi pare rău pentru Neluţu Sabău, eu sunt un fan al lui, dar nu se pune problema să vin la Poli. Eu prefer echipe care trebuie să se salveze la retrogradare, dacă e nevoie. Acolo e foarte frumos şi foarte curat, Pandurii, Craiova, Astra, Ceahlăul, acolo mi-ar plăcea”, a mărturisit Dragan Petricevici.

Eu sunt de mulţi ani în România şi am văzut mulţi antrenori de fotbal, îi respect pe toţi ca spectator”, a mai spus sârbul, care este un fan al lui Mircea Lucescu.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite