Dublu ghinion pentru un timişorean care s-a trezit cu maşina blocată de comunitari şi umplută de tencuială

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un timişorean reîntors de peste graniţă a avut parte de o supriză de proporţii, în această după-amiază, pe una dintre străduţele de lângă Piaţa Unirii. Pentru că a avut maşina blocată de comunitari, tânărul nu şi-a putut muta bolidul, care a fost lovit de tencuiala căzută de pe o clădire istorică.

"Aşa ceva nu este posibil. Dacă pe acolo trecea un copil sau un om în vârstă şi era lovit de tencuială? Nu este nicio problemă că tabla a fost îndoită, dar mă întreb cine o să plătească reparaţiile. Dacă tot pică tencuiala, de ce nu s-a montat niciun semn de atenţionare? În Germania nu s-ar fi întâmplat aşa ceva", a spus proprietarul maşinii.


image

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE

Marea problemă a tânărului este că şi-ar fi mutat maşina de pe bordură înainte să pice toată tencuiala, însă ADP-ul i-a blocat maşina. Folosindu-se de imaginile filmate de cei care i-au blocat maşina, tânărul are de gând să acţioneze în instanţă asociaţia de locatari.

image

Nu este pentru prima oară când tencuiala de pe clădirile istorice din Timişoara cade peste maşinile parcate în centrul istoric. Până acum nimeni nu a fost sancţionat.

Citeşte şi alte materiale scrise de jurnalistul Gerhald Ernst pe blogul acestuia!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite