Dublă înşelăciune, de 15.000 de lei, la un local de jocuri de noroc din Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Una dintre angajatele localului a fost convinsă de client fidel să îi împrumute acestuia 150 de milioane de lei vechi. Când datornicul nu a mai apărut cu banii, angajata a încercat să modifice registrele contabile, dar patronul a descoperit escrocheria. Pe fir au intrat oamenii legii.

O tânără angajată pe postul de recepţioneră la un local de jocuri de noroc din Timişoara riscă să ajungă în puşcărie, după ce firma la care lucra a intrat în gaură cu nu mai puţin de 150 de milioane de lei vechi. Unul dintre clienţii fideli de aparate de jocuri de noroc a rămas, într-una dintre zile, fără bani. Bărbatul a pierdut mai multe zeci de milioane de lei vechi, însă nu s-a lăsat bătut. A convins-o pe recepţioneră să îi ofere impulsuri la jocurile de noroc în valoare de 15.000 de lei, urmând ca el să revină în 24 de ore cu banii. Tânăra a acceptat înţelegerea, întrucât îl considera pe client un om serios, cu o stare materială foarte bună, care era client fidel.

Nu a fost aşa, zilele au trecut, iar bărbatul nu a mai apărut. Tânăra timişoreancă, speriată de gândul că şeful ei ar putea afla de pierderea banilor, a încercat să rezolve problema umblând la registrele economice. În ciuda străduinţelor fetei, patronul a aflat de înşelăciune. Poliţia a intrat pe fir, iar în acest moment tânăra este cercetată pentru infracţiuni economice, iar oamenii legii încearcă să recupereze prejudiciul.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite