Drumurile din Timiş sunt deschise. În Timişoara se circulă greu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zapada
Zapada

Ninsoarea de aseară nu a închis niciun drum naţional din judeţ. Autorităţile au închis drumul comunal Peciu Nou – Sânmartinu Sârbesc. În Timişoara, drumarii au ras de pe drum stratul gros de zăpadă, dar nu au aruncat cu material antiderapant, ceea ce face să se circule cu dificultate.

Zăpada căzută noaptea trecută a dat peste cap traficul din judeţ. Drumarii au intervenit târziu, iar viscolul şi zăpada au creat dificultăţi serioase. Potrivit pompierilor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Banat, nu au fost cazuri de urgenţă majoră. Singurul drum închis din Banat a fost DN 57, Oraviţa-Pojejena. Drumul a fost închis până în această dimineaţă. Varianta de ocolire este Oraviţa-Bozovici-Herculane-Orşova-Moldova Nouă.

În Timişoara, drumarii au intervenit din nou târziu. Prefectul Mircea Băcală nu a reuşit să ia legătura cu primarul. „Am încercat să sun să văd ce se întâmplă pentru că dumnealui este preşedintele Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă de la Timişoara”, a spus prefectul. Spre dimineaţă, firmele care deszăpezesc Timişoara au intervenit, au ras stratul de zăpadă, dar se circulă greu pentru că nu a fost aruncat material antiderapant.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite