Timişoara: Drum naţional blocat de un camion răsurnat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Drum naţional blocat de un camion răsurnat
Timişoara: Drum naţional blocat de un camion răsurnat

Un camion încărcat cu balast s-a răsturnat în apropierea localităţii Orţişoara, pe Drumul Naţional 69, care leagă Timişoara de Arad.

UPDATE, ora 14.20: Conform poliţiştilor, şoferul camionului spune că nu îşi explică cum s-a întâmplat accidentul. "Şoferul spune că a ieşit uşor în afară, pe marginea nisipoasă a drumului, după care a intrat cu cabina în derapaj şi cu remorca în balans. S-a răsturnat, blocând drumul naţional”, a spus Emil Andrei, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş. Şoferul a suferit o lovitură la cap şi a necesitat îngrijiri medicale. Acesta nu a consumat băuturi alcoolice şi nu nici nu a călcat acceleraţia prea tare. Poliţia continuă cercetările pentru a stabili care au fost cauzele care au dus la acest incident.

Conform declaraţiilor martorilor, autocamionul nu avea viteză, însă a intrat în balans şi s-a răsturnat pe o parte. Nisipul cu pietriş pe care îl ducea s-a împrăştiat pe şosea, iar circulaţia a fost blocată, în ambele sensuri, mai bine de o oră. "Autocamionul venea dinspre Arad, iar în dreptul localităţii Orţişoara a intrat în balans şi s-a răsturnat, circulaţia fiind blocată în ambele sensuri din cauza încărcăturii care s-a împrăştiat pe şosea", a declarat agentul şef-principal Marius Ficuţ, prezent la faţa locului.

Vom reveni cu amănunte.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite