Noua Dreaptă Timişoara pichetează Consulatul Serbiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acţiuni similare vor avea loc în faţa unor reprezentanţii diplomatice sârbeşti din mai multe state europene. Timişorenii sunt solidari cu patrioţi sârbi şi suporerii echipei Steaua Roşie Belgrad, arestaţi pentru violenţe.

Membrii organizaţiei Noua Dreaptă din Timişoara se pregătesc pentru un protest mai puţin obişnuit. Aceştia se vor aduna, miercuri, în faţa Consulatului Serbiei, pentru a atrage atenţia vizavi de condamnarea unor suporteri al clubului Steaua Roşie Beograd.

“În virtutea relaţiilor bune pe care le-a avut în permanenţă cu mişcările patriotice sârbeşti, dar mai ales datorită tratamentului extrem de dur la care sunt supuşi naţionaliştii şi unii suporteri de fotbal neraliaţi standardelor comunistoide, injust numit <europene>, din ţara vecină, Noua Dreaptă Timişoara a hotărât să se alăture chemării disperate a camarazilor sârbi”, se arată în comunicatul de presă al Noii Drepte Timişoara.

Susţinere pentru huliganii Stelei Roşii
 

Aceştia vor picheta paşnic Consulatul Serbiei, acţiuni similare urmând să aibe loc în faţa unor reprezentaţii diplomatice sârbeşti din mai multe state europene, inclusiv Rusia.

“Sunt de notorietate cazurile lui Uros Misic, suporter al clubului Crvena Zvezda, condamnat la 10 ani de închisoare, pentru un presupus atac asupra unui om de ordine şi al lotului de „Grobari”, condamnat la 240 de ani de puşcărie pentru o presupusă ucidere a unui suporter francez (în circumstanţe neclarificate încă), în condiţiile în care liderul unui grup de terorişti albanezi care a măcelărit aproape un sat sârbesc în Kosovo a primit 15 ani de închisoare!”, se mai arată în comunicatul Noii Drepte.

La toate acestea se adaugă şi arestările în masă proferate în urma contramanifestaţiei spontane din octombrie 2010, când a avut loc o paradă a homosexualilor la Belgrad. “Mulţi dintre tinerii patrioţi şi suporteri sârbi care au apărat onoarea Belgradului se află încă după gratii, unii riscând ani grei de puşcărie!”, a mai spun cei de la Noua Dreaptă Timişoara.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite