Timişoara: Drama încredibilă a fetei de 17 ani ucisă de propria mamă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alina Todea era elevă în clasa a XI-a la Colegiul Tehnic din Timişoara, la secţia coafură, frizerie. Era prima la învăţătură.

Mai citiţi:

Timişoara: Tânăra înjunghiată are patru lovituri adânci în inimă

Timişoara: Mama fetei de 17 ani înjunghiate în inimă este suspectă de crimă şi a fost dată dispărută

Timişoara: Mama suspectată că şi-a ucis fiica a fost găsită moartă în fosa septică

Colegii şi profesorii de la Colegiul Tehnic din Timişoara sunt şocaţi de moartea Alinei Todea. Diriginta clasei a XI-a, cu specializarea coafură şi frizerie, spune că eleva era cea mai bună la învăţătură. „Era prima din clasă. Avea media generală 9,37. A fost o elevă model, echilibrată, sociabilă, mereu îngrijită. Nu s-a plâns niciodată că ar avea probleme familiare”, a declarat Eva Kovacs.

Bunica avea cancer

Diriginta a discutat prin telefon cu Valeria Todea, mama fetei, care i-a spus că este puţin necăjită după ce bunica paternă a fost diagnosticată cu cancer. „Mama venea mereu la şedinţele cu părinţii. Nu părea să aibe probleme psihice. Când am vorbit la telefon mi-a spus însă că e îngrijorată pentru că bunica are cancer. Ea făcea ceaiul, ea avea grijă de ea”, a mai spus Eva Kovacs.

Am crezut că e o glumă. Nici acum nu pot să cred că nu mai este alături de noi. A fost o fată cuminte, deşteaptă. Ne pare rău de ce s-a întâmplat”, spus Mihaela Magheţ, colegă de clasă cu Alina Todea. „Alina era mai retrasă, mai timidă. Dar învăţa bine. Nu s-a plâns niciodată că ar avea probleme”, a declarat Cosmina Rotaru o altă colegă a tinerei.

Omorâtă cu patru lovituri de cuţit

Marţi, Alina Todea nu a răspuns prezent când a fost strigată la catalog. Aceasta a fost găsită, seara, înjunghiată la ea în cameră, la Utvin. Legiştii au descoperit patru lovituri de cuţit în zona inimii. Arma crimei nu a fost găsită la faţa locului. Principalul suspect în cazul omorului a fost mama ei, Valeria Todea, care a dispărut de la domiciliu. În această dimineaţă, poliţiştii au găsit-o moartă, în fosa septică din grădină.

Tatăl s-a spânzurat

Drama familiei Todea a început în urmă cu doi ani, când tatăl Alinei şi-a pus capăt zilelor. Acesta a fost găsit spânzurat. Valeria Todea a intrat în depresie şi a fost internată o perioadă la spitalul de psihiatrie de pe strada Văcărescu.

 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite