Dragomir: "E o performanţă pentru Timişoara că a rezistat fără să ia mai multe goluri"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal deplânge eliminarea echipelor româneşti din Liga Europa, însă consideră că Poli Timişoara a avut o prestaţie onorabilă în faţa unui adversar mult mai bine cotat, Manchester City, care s-a impus cu 2-0 pe teren propriu.

Dumitru Dragomir consideră că alb-violeţii au avut o evoluţie peste aşteptări în dubla manşă echipa engleză. "Mă aşteptam ca Timişoara să ia mai multe la Manchester. City e o echipă fantastică, extraordinară. Va lua titlul în Anglia. Au jucători extraordinari pe toate posturile. E o performanţă pentru Timişoara că a rezistat", a declarat Dumitru Dragomir la sport.ro.

Timişorenii părăsesc Liga Europa, competiţie în care sezonul trecut au ajuns în faza grupelor, după un duel în mod evident inegal cu Manchester City (care s-a impus cu scorul general de 3-0), clubul care a cheltuit cel mai mult în această vară în fotbalul mondial.

Bănăţenii şi-au făcut bagajele imediat după finalul partidei şi vor reveni în ţară la primele ore ale dimineţii, pentru a pregăti următoarea etapă din Liga 1. Duminică, echipa cu cel mai greu adversar în play-off-ul Ligii Europa va înfrunta singura echipă care a trecut în faza grupelor. Steaua - Poli Timişoara se joacă poimâine, de la ora 20.00.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite