Dragan Petricevici pleacă de la Timişoara cu lacrimi în ochi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul care a realizat cea mai mare performanţă din istoria baschetului timişorean, câştigarea Cupei României, s-a despărţit de BC Timişoara, după cinci ani de zile. Petricevici a reziliat contractul cu echipa bănăţeană pe cale amiabilă.

Rezultatele slabe din acest sezon şi ratarea obiectivelor stabilite de conducera clubului BC Timişoara i-au fost fatale lui Dragan Petricevici. În urma şedinţei Consiliului Director, în care oficialii clubului au analizat situaţia echipei, s-a decis ca Dragan Petricevici să fie cel sacrificat. Începând de astăzi, acesta nu mai este antrenorul echipei, cele două părţi întrerupând contractul de comun acord.

Este un moment greu pentru mine. După cinci ani e greu să pleci şi din închisoare, darmite de dintr-o familie. Mi-a plăcut mereu să fiu responsabil şi serios. Sunt antrenor şi ştiu că rezultatele sunt cele care te ridică şi te doboară. Ne-am înţeles în cinci minute să întrerupem colaborarea. Când nu sunt rezultate există şi preţul. Plec din oraşul în care m-am hotărât să mă stabilesc pe viitor. Dar mă voi întoarce cândva. Îmi place să cred că am lăsat ceva în urmă. Îmi pare rau că nu am fost antrenorul care a adus titlul la Timişoara. O să îmi lipsească căldura publicului de aici, a fost ceva special”, a declarat Dragan Petricevici.

Până la sfârşitul sezonului, de echipă se vor ocupa secundul Cristi Bota şi Djorje Jovovici. Valentin Moldovan, preşedintele clubului BC Timişoara a declarat că din vară va fi adus un nou antrenor, probabil tot din străinătate.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite