Dragan Petricevici: "Ţin cu Bosnia pentru că sângele apă nu se face. Dar nu mă deranjează să câştige România"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dragan Petricevici a antrenat cinci ani BC Timişoara
Dragan Petricevici a antrenat cinci ani BC Timişoara

Fostul antrenor al echipei de baschet BC Timişoara va vedea meciul dintre România şi Bosnia Herzegovina acasă la Sarajevo, unde se află într-un concediul prelungit.

Dragan Petricevici va urmări la televizor meciul România-Bosnia alături de câţiva vecini din Sarajevo. Antrenorul ne-a povestit că atmosfera în capitala Bosnei-Herzegovina este una moderată înainte de întâlnirea din această seară, de pe stadionul Giuleşti.

Presa de aici nu alocă atâta spaţiu ca în România. Sunt şi multe alte probleme pe capul oamenilor de aici. Pentru bosneci importante sunt cele două meciuri: cu România şi cel cu Albania. Ei vor să obţină patru puncte din acestea”, a declarat Dragan Petricevici.

Bosniecii speră să ocupe locul doi în Grupa D care le oferă posibilitatea să joace un meci de baraj pentru calificarea la turneul final. „Bosnia are cea mai bună generaţie de fotbalişti de la destrămarea Iugoslaviei. Ei au jucat şi acum doi ani un baraj, cu Portugalia, iar acum speră din nou să joace pentru calificare. Oamenii de aici merită o mică bucurie”, a mai spus Petricevici.

Tehnicianul care a adus anul trecut cea mai mare performanţă în baschetul timişorean, câştigând Cupa României, afirmă că va ţine diseară cu Bosnia-Herzegovina, dar nu se va supăra nici în cazul unei victorii pentru România. „Eu ţin cu Bosnia, că doar sângele apă nu se face. Dar nu mă deranjează nici victoria României. Eu mă voi întoarce la Timişoara, care este deja casa mea”, a încheiat Dragan Petricevici.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite