Timişoara: Dosar penal pentru că s-au dat pensionari ca să circule gratis cu tramvaiul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi din Timişoara au fost prinşi de poliţiştii comunitari circulând cu tramvaiul fără bilet. Ca să scape de control, ilegaliştii au prezentat cupoane de pensionari care nu le aparţineau.

L. Gavril şi M. Adrian au circulat pe linia tramvaiului 8 când au fost prinşi de poliţiştii comunitari. Bărbaţii nu aveau nici bilet nici abonament, motiv pentru care au fost legitimaţi de agenţii comunitari. „Cei doi au scos din buzunare pentru a justifica faptul că nu deţin bilet două cupoane de pensie şi au declarat că ei sunt pensionari şi au voie să circule gratuit. Cum nu aveau şi acte de identitate, agentul i-a întrebat cum îi cheamă pentru a verifica dacă ei sunt posesorii cupoanelor”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Comunitare Timişoara, Daniela Seracin.

Falşii pensionari au început să se contrazică în declaraţii, iar în urma verificărilor, poliţiştii au realizat că numele lor nu corespund cu cele de pe cunpoane. În final, cei doi au recunoscut că au găsit cupoanele de pensie şi s-au gândit să circule gratuit, motiv pentru care au fost prezentaţi Poliţiei Municipale ca să fie cercetaţi pentru uz de fals şi fals privind identitatea.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite