Timişoara: Dorinţa lui Marian Iancu a fost îndeplinită, arbitri germani la "Poli" - Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele clubului timişorean declara încă de acum o săptămână că vrea arbitraj străin la meciul cu "câinii", iar Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) s-a conformat.

Citeşte şi:

Întinerirea lotului la „Poli” începe din Senegal

"Cărămizile" pe care se construieşte noua echipă de la "Poli"

Partida programată lunea viitoare, de la ora 18, va fi arbitrată de Manuel Gräfe, care va fi ajutat la cele două linii de Sascha Thielert şi Dirk Margenberg. Înainte de a veni în România, "centralul" german va oficia partida dintre Olanda şi Spania din cadrul preliminariilor pentru Campionatul European de tineret. Manuel Gräfe (36 de ani) este arbitru FIFA din 2007.

"Dorim o brigadă străină de arbitri la derby-ul cu Dinamo. Nu voi accepta ca nişte prostovani de arbitri, precum cei de la Steaua - Unirea Alba Iulia, să hotărască soarta titlului", a spus Marian Iancu după ultima etapă de campionat.

"La meciul Timişoara - Dinamo va fi delegată o brigadă din Germania, dar nu pot să vă spun momentan numele acestora", a spus Vasile Avram, şeful CCA. Chiar dacă preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor nu ştia încă numele arbitrilor delegaţi, acestea au fost făcute publice de site-ul Federaţiei Germane de Fotbal.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite