Dorin Goga: "Nu mă gândesc la echipa naţională"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorin Goga a fost omul meciului în Astra - Poli Timişoara
Dorin Goga a fost omul meciului în Astra - Poli Timişoara

Golgeterul lui "Poli" în cele 23 de etape jucate până acum în acest campionat, cu 10 reuşite, Dorin Goga rămâne modest şi îşi laudă coechipierii pentru victoria de ieri, 3-1 cu Astra.

Atacantul admite că bănăţenii au şi greşit la Ploieşti. "Să ştiţi că am pregătit foarte bine acest meci şi am început excelent din primele minute. Am reuşit să marcăm 2 goluri rapid şi asta ne-a dat speranţe că putem scoate un rezultat bun. Din păcate, am făcut unele greşeli şi am jucat şi în inferioritate, Astra a prins moral, dar noi am luptat eroic, la sacrificiu, din minutul 1 pînă la final", a spus Dorin Goga, citat de Violamania.

"Ştiam toată tactica lor, pentru că domnul Sabău ne-a explicat foarte clar aşezarea lor şi cum putem să-i surprindem. Dacă nu jucam în inferioritate, ne impuneam mult mai clar", a mai spus fotbalistul, care a descris faza golului trei. "Păi ştiam că o dată cu trecerea timpului, vor rămâne spaţii mari între fundaşii centrali. Când i-am văzut pe toţi răsfiraţi, mi-am zis să încerc să trec. Eu zic că am reuşit un gol frumos", a povestit Goga.

Chiar dacă reuşitele sale l-ar înderptăţi să spere la o convocare pentru echipa naţională, atacantul rămâne cu picioarele pe pământ. "Deocamdată mă gândesc doar la echipa mea de club, să reuşim să câştigăm campionatul. Ne trebuie multă muncă şi sacrificiu pentru a ne impune, iar apoi sunt convins că vor veni şi convocările", a mai spus Goga.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite