Doliu în baschetul timişorean după decesul lui Mircea Albu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dragan Petricevici transmite condoleanţe familiei colegului său
Dragan Petricevici transmite condoleanţe familiei colegului său

Antrenorul echipei de juniori republicani de la CSŞ Bega Timişoara, în vârstă de 55 de ani, a trecut în nefiinţă astăzi, la Miercurea Ciuc, la scurt timp după o victorie a echipei pe care o pregăteşte.

Mircea Albu, onorat de mai multe ori de Federaţia Română de Baschet pentru rezultatele sale foarte bune la nivel de copii şi juniori, a calificat echipa în ultimul act al turneului final pentru jucători sub 20 de ani de la Miercurea Ciuc, însă a decedat la scurt timp după semifinala cu CSŞ 4 Bucureşti. Din primele investigaţii, cauza pare să fi fost un infarct miocardic.

Antrenorul de la BCM Elba Timişoara s-a declarat şocat de trecerea în nefiinţă a colegului său. „Dumnezeu să-l ierte, nici nu ştiu exact ce s-a întâmplat. Am aflat repede, chiar în timp ce se afla SMURD-ul acolo, pentru că tatăl lui Cătălin Petrişor, unul din tinerii noştri jucători, era prezent la acel turneu”, a spus Dragan Petricevici.

„Nu-l cunoşteam atât de bine, aşa că nu ştiu dacă a avut probleme medicale. Eram colegi, ne ştiam, discutam despre baschet, despre tinerii jucători din oraş, însă nu-l cunoşteam atât de bine. E stresantă această meserie, orice ar spune lumea. Vedeţi cum se întâmplă, se duc oameni aparent în putere, ca Zoran Kurtes, acum domnul Albu”, a mai spus tehnicianul sârb de la BCM Elba.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite