UPDATE Doi tineri au ajuns cu Mercedesul în canalul Bega GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mercedesul a fost scos la mal
Mercedesul a fost scos la mal

Maşina a căzut în apă, în jurul orei 2.30, în apropierea Uzinei de Apă din Timişoara. Mercedesul a fost pescuit din canal în această dimineaţă. Şoferul a fost amendat cu 250 de lei pentru neatenţie la volan.

Autoturismul Mercedes a căzut în canalul Bega, în zona podului din Piaţa Badea Cârţan. Maşina circula cu viteză redusă, iar acest lucru li s-a părut suspect unui echipaj de poliţie de la Secţia 5, care au aprins semnalele luminoase şi s-a luat după ei. În acel moment, şoferul a apăsat pe acceleraţie, a pierdut controlul volanului şi a plonjat în Bega.

Tinerii au fost transportaţi la spital, iar după investigaţii au refuzat internarea şi au plecat acasă.

Vezi galerie foto cu Mercedesul "pescuit" din Bega

Maşina a fost scoasă de abia în aceată dimineaţă, pentru că cei de la ISU Banat nu aveau utilaje pentru a putea interveni.

Amendă pentru neatenţie la volan

În această după masă, şoferul autoturismului s-a prezenta la sediul Poliţiei unde a fost amendat cu 240 de lei, pentru neatenţie la volan. "Tânărul de 31 de ani avea persmis de conducere, iar maşina era în regulă. A fost însă amendat pentru că a provocat un accident. El a spus că nu a fost atent pentru că s-a uitat în oglinda retrovizoare după maşina de poliţie", a declarat Marilena Apostolache, purtător de cuvânt la IPJ Timiş.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite