Doi poliţişti din Timişoara puteau să moară azi-noapte după ce un şofer fugar a încercat să îi calce

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rudele făptaşului sunt cele care luna trecută au aruncat cu un brad după o maşină de poliţie, atunci când neamul lor era urmărit tot de poliţie. Toate echipajele din oraş au fost redirecţionate la acest caz. Cel care a vrut să îi calce pe poliţişti are un cazier lung.

Totul a pornit de la încercare unui echipaj de la Poliţia Rutieră de oprire a unui microbuz în apropierea stadionului CFR din Timişoara. La volan se afla un cântăreţ de manele, cunoştinţă mai veche a poliţiştilor, iar pe scaunul din dreapta se afla un alt fost infractor. Chiar rudele pasagerului sunt cele care au spart geamul unei dubiţe a Inspectoratului de Poliţie Timiş pe când agenţii îl urmăreau pe tânăr. În loc să tragă microbuzul pe dreapta, cântăreţul de manele a încercat să scape de controlul poliţiei şi a tras microbuzul într-o parcare.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE DE LA INCIDENT

image

Planul nu a funcţionat, iar poliţiştii au încercat să îl imobilizeze. Imediat după ce l-au scos pe şofer din microbuz şi l-au reţinut, pasagerul a trecut pe scaunul şoferului şi dus au fost. De îndată mai multe echipaje de poliţie au pornit în urmărirea fugarului. La fel ca şi luna trecută, acesta s-a refugiat în curtea interioară a casei în care locuieşte, care este situată pe strada Iuliu Maniu din Timişoara. Înainte să intre în curte, doi agenţi ai Poliţiei Rutiere au încercat să oprească microbuzul. Nu au reuşit şi dacă nu s-ar fi ferit şoferul ar fi trecut peste ei cu microbuzul.

image
image

Pe când încerca să intre în casă, fugarul a fost prins de unul dintre poliţiştii care putea fi călcat. Cu greu putea fugarul să mai vorbească, pentru că era mut de beat.Încătuşat, fugarul nu a vrut să fie testat cu etilotestul, iar în drum spre spital, bărbatul a şi adormit în maşină. Poliţiştii au stabilit că nu are nici permis de conducere. În plus, are şi mai multe dosare penale pentru furturi şi tâlhării.

image

Citeşte şi alte materiale scrise de jurnalistul Gerhald Ernst pe blogul acestuia!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite