Doi morţi şi doi răniţi într-un grav accident lângă Albina GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grav accident rutier a avut loc în această dimineaţă pe drumul care leagă Timişoara de Buziaş. În urma impactului dintre o autoutilitară de la o firmă de electricitate şi un Ford Fiesta care căra fier vechi, două persoane au murit pe loc şi două au fost grav rănite.

Accidentul a avut loc în jurul orei 09.00, chiar înainte de podul de la Albina. O autoutilitară de la o firmă Cons Electricitatea Instal mergea dinspre Timişoara spre Buziaş. Potrivit şoferului, care a putut vorbi chiar dacă a rămas blocat în cabină, din faţă venea un Ford Fiesta care a pierdut controlul volanului, a derapat în faţa lor şi a intrat în plin în ei. În Ford Fiesta s-au aflat doi tineri care aveau maşina încărcată cu fier vechi.



Vezi imagini de la faţa locului

image

 "De vină pentru producerea accidentului este şoferul autoturismul Ford Fiesta, care a pierdut controlul volanului din cauza vitezei şi nerespectarea condiţiilor de drum, carosabilul fiind foarte alinecos din cauza poleiului. Autoutilitara circula regulamentar", a spus Alexandru Crucică din partea Poliţiei Rutiere Timiş.


image

Cele două persoane aflate în Ford au murit pe loc, iar două persoane din autoutilitară au fost rănite. La faţ alocului au ajuns două echipaje de descarcerare şi un echipaj de la SMURD, care au încercat minute bune să îi scoată pe muncitorii din autoutilitară, blocaţi ăn cabină. Răniţii au fost transportaţi de urgenţoă la spital cu mai multe traumatisme. 


image

În acest timp, drumul Timişoara-Buziaş a fost blocat pe ambele sensuri. Circulaţia a fost reluată după mai bine de o jumătate de oră.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite