Audi izbit de BMW cu 100 de kilometri la oră lângă Timişoara: doi copii în spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe lângă micuţi, în maşină se aflau şi părinţii, care la rândul lor au avut nevoie de îngrijiri medicale. Familia călătorea la bordului unui Audi, iar când mai aveau doar câţiva kilometri până acasă, în dreptul comunei Pişchia, maşina în care se aflau a fost izbită cu brutalitate de un BMW care gonea cu 100 de kilometri la oră pe o şosea umedă.

În urma impactului, Audi-ul a fost proiectat la marginea drumului, iar maşina serios avariată încât nu a mai putut fi mişcată din loc. În urma impactului, şoferul BMW-ului a realizat ce a făcut şi şi-a tras bolidul din dreapta pentru a acorda primul ajutor victimelor. Toate cele patru persoane din Audi au fost rănite, dar într-o stare mai gravă se află cei doi micuţi, în vârstă de doi şi cinci ani.

La faţa locului a ajuns într-o suflare şi bunicul (foto jos) micuţilor, care a privit cu groază cum cei dragi lui sunt urcaţi în ambulanţă.

image

"Mai aveau puţin şi ajungeau acasă. Ginerele meu era foarte atent la volan. Dacă celălalt şofer nu ar fi fost atât de inconştient, la ora asta micuţii ar fi dormit acasă şi nu la spital", a spus bărbatul.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului au stabilit că urmele de frânare se întind pe o distanţă de 30 de metri.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite