Doi timișoreni captivi pe insula Ostrov, salvaţi de poliţiştii de frontieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Insula Ostrov
Insula Ostrov

Poliţiștii de frontieră din cadrul Sectorul Politiei de Fontiera Moldova Veche a intervenit pentru a salva doi cetăţeni români, care se aflau pe o insula in mijlocul Dunarii și care, din cauza vremii nefavorabile și a valurilor mari, nu puteau să revină la mal.

Un localnic din Moldova Veche a solicitat ajutorul Poliţiei de Frontieră din Caraş Severin pentru a interveni la salvarea a două persoane care au rămas izolate pe insula Ostrov, situată pe direcţia localităţii Moldova Veche.

Cei care au solicitat ajutorul au fost de fapt cei care i-au și transportat, în urma cu o zi, cu barca pe Dunăre, cele două persoane, un bărbat de 38 ani şi mama sa, în vârstă de 60 ani, ambii din Timișoara.

“Cei doi timișoreni s-au instalat cu un cort pe insula Ostrov, unde intenţionau să desfăşoare activităţi de pescuit. Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile şi a valurilor mari, barcagiul nu a mai putut să-i recupereze, motiv pentru care a solicitat sprijinul poliţiştilor de frontieră”, a declarat Mihaela Leș, purtător de cuvânt la Poliția de Frontieră Timișoara.

Un echipaj naval al Poliției de Frontieră s-a deplasat în zonă şi a intervenit cu ambarcaţia din dotare pentru a-i prelua pe cei doi pescari, aceștia fiind transportați în condiţii de siguranţă la mal, neavând nevoie de îngrijiri medicale.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite