Timişoara: Doi romi care terorizează de câţiva ani un sat bănăţean au fost arestaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Doi romi care terorizează de câţiva ani un sat bănăţean au fost arestaţi
Timişoara: Doi romi care terorizează de câţiva ani un sat bănăţean au fost arestaţi

Cei doi fraţi au primit mandate de arestare pentru 15 zile pentru lipsire de libertate, ameninţare şi ultraj, după ce au fugit prin sat cu coasa după oameni.

CITEŞTE ŞI:

Un sat bănăţean stă pe un butoi de pulbere din cauza romilor

Şeful clanului romilor de mătase fentează justiţia termen după termen

EXCLUSIV/Clanurile romilor de mătase au înhăţat centrul oraşului prin falsuri şi teroare 

Locuitorii din Satchinez au ieşit pe străzi, în noaptea de marţi spre miercuri, să-i vânteze pe Sorin Kovacs, de 23 de ani şi Gheorghe Kovacs, de 30 de ani, doi fraţi care de ani în şir băgă spaima în săteni.

Ei au fost arestaţi de magistraţii Judecătoriei Timişoara pentru că tinerii s-au dus la un loc de joacă al copiilor, de unde au luat un puşti şi l-au băgat într-un tomberon. Ei s-au aşezat peste tomberon şi au stat minute în şir acolo, în timp ce copilul plângea şi spunea că se sufocă.

Apoi unul dintre ei s-a dus acasă şi a luat o coasă şi s-a plimbat pe străzile din sat, ameninţând cu moatea pe toţi sătenii. Trupele speciale ale Poliţiei Timiş au intervenit, după ce zeci de săteni i-au vânat prin sat pe cei doi fraţi şi chiar i-au scos din maşina poliţiei ca să îi bată. 

Sătenii spun că s-au săturat de fraţii Kovacs sunt implicaţi zilnic în scandaluri  şi că vor să îi alunge din localitate, pentru ca să aibă parte de linişte. 

Fraţii Kovacs au fost prezentaţi de mai multe ori în faţa instanţei, însă judecătorii i-au iertat de fiecare dată şi tinerii nu au fost arestaţi. Oamenii spun că îşi vor face singuri dreptate dacă fraţii se vor întoarce în localitate.

Ei au ameninţat de nenumărate ori sătenii cu cuţitele, au agresat mai mulţi consăteni chiar în centrul localităţii, au provocat accidente rutiere şi au distrus mai multe localuri din sat.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite