Doi politişti timişeni au refuzat o mită de 200 de dolari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Zoltan Kiraly
FOTO: Zoltan Kiraly

Un şofer care circula cu o maşină cu numere de înmatriculare false a încercat să-i mituiască pe poliţiştii de la Secţia Rurală Peciu Nou, care l-au oprit în trafic. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore.

În timpul unei rezii, poliţiştii au oprit, pe raza localiăţii Utvin, un autoturism, iar în urma verificărilor au descoperit că aceasta avea numere de înmatriculare false. În timp ce poliţiştii întocmeau actele pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu numre de false, şoferul, în vârstă de 34 de ani, a scos 200 de dolari, pentru a scăpa de probleme.

Poliţiştii de la Secţia 4 Rurală Peciu Nou au refuzat să ia banii şi au anunţat Directiei Generale Anticoruptie-Serviciul Judetean Timis. La scurt timp, ofiţerii DGA, în colaborare cu Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş, au organizat prinderea în flagrant a şoferului în timp ce încerca să-i mituiască pe cei doi poliţişti.

Bărbatului i s-a întocmit dosar penal şi pentru comiterea infracţiunii de dare de mita şi a fost reţinut pentru 24 de ore urmând să fie prezentat Tribunalului Timiş cu propunere de arestare preventivă.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite