Doi poliţişti, soţ şi soţie, au fost bătuţi şi mutilaţi de un bodyguard cu BMW pentru un loc la spălătoria auto

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi agenţi de la Secţia 4 de Poliţie din Timişoara s-au ales cu fracturi ale mandibulei după ce au fost bătuţi cu bestialitate într-o spălătorie auto. Victimele şi agresorul s-au certat pentru că nu s-au înţeles care să intre primii în boxă ca să îşi spele maşina.

Cei doi poliţişti, soţ şi soţie, s-au dus miercuri seara cu maşina la o spălătorie aflată în apropierea Secţiei 4 de Poliţie, în cartierul timişorean Mehala. Ei au intrat în spălătoria auto şi s-au certat cu şoferul unui automobil BMW, care stătea la coadă ca să îşi spele şi el automobilul.  Poliţiştii şi-au făcut programare la spălătorie şi au încercat să intre în faţa celor care stăteau la coadă, iar acest lucru l-a scos din minţi pe şoferul automobilului BMW, care s-a enervat că poliţiştii încercau să intre în una dintre boxele unde se spălau maşini.

"Cei doi poliţişti, care nu se aflau în timpul serviciului, au avut un conflict verbal cu individul, care i-a agresat"
, a declarat Andrei Emil, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş.

Poliţiştii au fost internaţi la Clinica de Chirurgie Maxilo-Facială din Timişoara. "Femeia a suferit o dublă fractură de mandibulă şi o să fie operată astăzi. Şi soţul ei are mandibula fracturată şi urmează să fie operat mâine", a spus medicul Şerban Talpoş.

Reprezentanţii Poliţiei Timiş susţin că sunt pe urmele agresorului, care a fugit la volanul maşinii sale după ce i-a bătut pe cei doi poliţişti. Aurelian Valeriu Pocovnicu, de 36 de ani, este acum căutat de poliţiştii din tot judeţul.

VOM REVENI CU AMĂNUNTE!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite