Doi mascați au încercat să tâlhăreasca o vânzatoare din Timișoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Politiștii Biroului de Investigații Criminale au reținut doi tineri pentru tentativă de tâlhărie, la scurt timp după ce aceștia au fugit de la fața locului.

Polițiștii timișoreni au fost sesizați aseară că doi tineri mascați au intrat într-un magazin și au încercat să o tâlhărească pe vânzătoare. În încercarea de a sustrage bunuri, unul dintre bandiți a lovit-o pe vânzătoare de mai multe ori, solicitându-i banii obtinuți din vânzări. Pentru că victima a început să strige după ajutor, agresorii s-au panicat și au părăsit magazinul fără ia bunuri sau bani.

La mai puțin de o oră de la comiterea faptei s-a reușit identificarea și depistarea celor doi. Unul de 21 de ani și celalalt un minor de 16 ani, ambii cu domiciliul în Timișoara.

În urma controlului autoturismului lor au fost găsite și cele două eșarfe de culoare închisă pe care agresorii le-au folosit la comiterea tâlhăriei.

Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore și urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecatoria Timișoara cu propunere de arestare preventivă pentru tentativă la infracțiunea de tâlhărie în formă calificată.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite