Doi elevi din Timişoara își preparau țigări cu etnobotanice pe malul Begăi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei doi tineri, cu vârste între 14 şi 17 ani, au fost surprinşi de poliţiştii locali care i-au luat la întrebări

Polițiștii locali aflați în patrulare au observat pe str. Tudor Vladimirescu, pe malul Canalului Bega, lângă Podul Ștefan cel Mare, doi tineri care își preparau țigări scoțând tutunul din țigaretele dintr-o cunoscută marcă pe care le aveau asupra lor și introducând în ele un amestec de plante tocate mărunt de culoare verde.

„Trecând la legitimarea acestora, s-a stabilit că se numesc C.P.C., de 17 ani, și A.A.B., de 14 ani, ambii din Timișoara, elevi. Aceștia aveau asupra lor două pungi din plastic, din care una cu inscripția ”Top-Tips”, care conțineau fragmente vegetale uscate”, a declarat Dana Seracin, purtător de cuvânt la Poliţia Locală.

Unul dintre elevi le-a spus poliţiştilor că a primit pungile gratuit de la un alt tânăr care a motivat că vrea să scape cât mai repede de ele. Tinerii au fost predați părinților, iar pungile care au fost sigilate au fost predate poliţiştilor din cadrul Biroului de Combatere a Crimei Organizate Timișoara, care de altfel au și preluat cazul pentru cercetări.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite