Debut în Divizia A la baschet: BC Timișoara – CSM București 77-69

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spectacolul a revenit sub panou la Timișoara
Spectacolul a revenit sub panou la Timișoara

Baschetbaliștii pregătiți de Predrag Badjnarevici au început cu dreptul prima ligă, învingând la opt puncte, CSM București. Sala "Constantin Jude" a fost aproape plină la debutul "leilor" în noul campionat.

Suporterii timișoreni au de aseară o nouă competiție în care vor putea face galerie unei echipe locale. A început ediția 2011-2012 a Diviziei A la baschet masculin. BC Timișoara a primit în prima etapă, în Sala “Constantin Jude”, echipa CSM București, care îi are în lot pe Fometescu, Căruțașu și fostul jucător al “leilor” Daniel Tudose.

Jucătorii lui Predrag Badjnarevici nu au avut de gând să rateze startul și au condus pe tabelă de la început până la final. Fără germano-sârbul Sarovici, accidentat, “Leii din Banat” au făcut spectacol în fața propriilor spectatori. Așa cum era de așteptat, principalul resposabil pentru atmosferă a fost americanul Dominique Archie, însă de remarcat și evoluțiile bune ale lui Popescu și Cuic.

Înainte de ultimul sfert, diferența a crescut la 20 de puncte pentru BC Timișoara, însă, sfertul patru a aparținut bucureștenilor, care însă nu au reușit să periciliteze victoria gazdelor.

Cel mai prolific marcator a fost Cuic cu 18 puncte, urmat de Archie, 17 puncte, Popescu, 16 puncte. Pentru CSM București, cel mai bun marcator a fost Martinic, cu 20 de puncte.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite