Timişoara: Distracţii urbane: fitness şi volei cu piciorul pe stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În acest week-end, terenul de mini-fotbal din Complexul Studenţesc s-a transformat în plajă.

Astăzi au loc etapele finale ale primului campionat de volei cu piciorul din ţară. Pentru ca atmosfera să fie „de vacanţă” organizatorii au adus muzică, domnişoare îmbrăcate sumar şi 180 de tone de nisip. Aproape 170 de timişoreni au fost atraşi de idee şi s-au grupat în echipe de câte doi pentru a se înscrie la competiţie.

 La competiţie au participat şi vedete precum Cosmin Contra, Valentin Velcea, Romică Buia şi Cristian Daminuţă, care au oferit meciuri demonstrative. Deşi nu este o regulă, la turneu participă doar băieţi. ,,Fetele au vrut să se înscrie dar şi-au dat seama că nu e vorba de volei şi au renunţat”, a spus Bogdan Tomoiagă, organizator. Cei mai buni din Timişoara vor juca finala cu cea mai bună echipă din capitală, la Mamaia. Premiul este o excursie de o săptămână la Chelsea (Anglia).

Fitness în aer liber

Lucrările de modernizare la Sala “Constantin Jude” s-au extins şi în afara ei. Pentru că au mai rămas ceva bani de cheltuit, reprezentanţii primăriei au decis să amenajeze, în premieră absolută pentru România, un parc de fitness. Acesta se va afla chiar în parcul din spatele sălii “Olimpia”, transformat într-o groapă de gunoi de către navetiştii care foloseau staţia de autobuz din zonă. Parcul a fost delimitat cu gard, iar intrarea se poate face doar pe la poarta de acces a sportivilor în Sala “Olimpia”. În curând, timişorenii vor putea face mişcare, culturism şi fitness şi în aer liber, cu aparate de ultimă generaţie.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite