Diponibilizările pe ultima sută de metri: pilele au început să dea telefoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Timişoarei, Gheorghe Ciuhandu, este plecat în concediu şi a dat o dispoziţie potrivit căreia, nimeni nu mişcă un deget pentru disponibilizări până la întoarcerea sa. Jocurile din spate s-au făcut însă, iar potrivit unor surse din primărie, listele au fost deja întocmite.

Termenul limită până la care primăriile şi consiliile judeţene au putut aproba noile organigrame după care vor fi disponibilizaţi oameni a expirat ieri. La Timişoara organigrama - „ghilotină” s-a aprobat în şedinţă festivă, chiar de ziua oraşului. Purtătorul de cuvânt al Primăriei Timişoara, Flavius Boncea, a spus că municipalitatea este în grafic. „Avem aprobată organigrama, iar până la sfârşitul lunii procesul va fi finalizat. Cei care vor decide ce oameni pleacă sunt directorii din fiecare direcţie”, a spus Boncea. Potrivit organigramei de la primărie trebuie să plece 209 oameni

Au început să se dea telefoane

Un director important din Primăria Timişoara a mărturisit că a primit telefoane pentru angajaţii cu pile încă dinainte de aprobarea organigramei. „Pot să tot sune. Eu ştiu mai bine ce e la mine în direcţie. Dacă ar fi trebuit să dau afară numai 20 de oameni, nu ar fi fost nicio problemă. Unii chiar merită să plece”, a spus funcţionarul timişorean. Potrivit unei alte surse importante de la Primăria Timişoara, singura direcţie care nu disponibilizează personal este Direcţia de Dezvoltare care se ocupă de atragerea fondurilor europene. Aici vor fi angajaţi încă 10 oameni.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite