Din cauza epuizării, un poliţist din Timiş a murit în drum spre locul de muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia din Sânnicolau Mare este în doliu după ce unul dintre cei mai de bază ofiţeri şi-a pierdut astăzi viaţa, în mod subit. După ce a muncit un weekend întreg, lui Ioan Popa i s-a făcut astăzi rău în timp ce se îndrepta spre serviciu.

Poliţistul a muncit mult în ultimele zile, mai ales că i-a ţinut locul unui colegi de-al lui care, tot din cauza stresului, s-a operat de fiere. După ce a fost la muncă tot weekend-ul, Ioan Popa urma să meargă luni la muncă de la ora 12. În drum spre serviciu, epuizat fiind, a început să se simtă din ce în ce mai rău, motiv pentru care s-a oprit în faţa unei farmacii.

A apucat să-şi sune soţia, iar aceasta, la rândul ei, a luat legătura cu colegii soţului ei. În câteva clipe, toţi au pornit în căutarea lui. După ce l-au găsit, l-au transportat la spital, în stare de inconştienţă. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru bărbatul care în urmă cu doar câteva zile, în 19 iulie, a împlinit vârsta de 47 de ani. Acesta a făcut un infarct şi şi-a dat ultima suflare pe patul de spital. Colegii lui Ioan Popa, şocaţi de veste, sunt convinşi că bărbatului i s-a făcut rău din cauza epuizării.

„Nu obişnuia să bea alcool, fuma şi consuma cafea în mod normal. Nu suferea de nicio boală. Stresul de zi cu zi", ne-a declarat un poliţist din Sânnicolau Mare.

Ioan Popa a absolvit şcoala de poliţie, în 1989, fiind încadrat ca subofiţer de ordine publică la Poliţia Municipiului Timişoara. În 1994 acesta a avansat în gradul de ofiţer, desfăşurându-şi activitatea ca ofiţer de cercetare penală în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş. Din anul 1995 până în prezent, şi-a desfăşurat activitatea ca ofiţer de ordine publică şi de cercetare penală în cadrul Poliţiei Oraşului Sânnicolau Mare. În decursul celor 22 de ani de activitate, Ioan Popa a fost recompensat în nenumărate rânduri cu premii în bani şi salarii de merit. De asemenea, în anul 2009 poliţistul a fost decorat cu însemnul onorific pentru o activitate de 20 de ani în cadrul poliţiei, iar în anul 1996 acesta a fost citat pe ordinul de zi şi a primit felicitări scrise în anii 2005 şi 2009 pentru rezultatele bune obţinute.

„În cei 22 de ani de serviciu în slujba statului, subcomisarul Ioan Popa, a fost un adevărat exemplu pentru colegii săi, arătând devotament, solicitudine şi respect faţă de instituţia în care şi-a desfăşurat întreaga activitate, dovadă fiind calificativele obţinute la fiecare sfârşit de an. În ultimii 15 ani acesta a obţinut numai calificative de foarte bun. Transmitem pe această cale sincere condoleanţe familiei", a menţionat şi Emil Andrei, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite