După ce s-a îmbătat cu oamenii străzii, un timişorean şi-a dat foc la casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vecinii bărbatului au trăit clipe de groază. Nu este pentru prima oară când vecinul le cauzează probleme, însă incendiul de azi-noapte a fost unul dintre cele mai puternice şi vecinii spun că au ajuns să se teamă de ce s-ar mai putea întâmpla pe strada lor. Pompierii au avut nevoie de aproape jumătate de oră pentru a stinge flăcările.

De fiecare dată când se apucă de băutură, omul ajunge să îşi supere vecinii. Cei care locuiesc lângă bărbat spun că sunt sătui de comportamentul haotic al acestuia, casa lui fiind o bombă pentru infecţii. Fără vreun loc de muncă, timişoreanul a ajuns să colecţioneze de pe stradă obiecte pe care le depozitează în propria locuinţă. Din când în când, bărbatul mai economiseşte bani şi îşi cumpără băutură.

Doar anul acesta, proprietarul locuinţei s-a luat de nenumărate ori la bătaie cu vecinii. Când nu este violent, omul primeşte în gazdă oameni ai străzii. "Eu nu mai pot să locuiesc aici. Omul acesta ne face probleme în fiecare zi. Acum am ajuns să nu mai dormim bine noaptea că poate îşi va incendia casa. E groaznic", s-a plâns Dana Furdui, una dintre vecinele bărbatului care şi-a dat foc la casă.

Două echipaje de pompieri au intervenit pentru lichidarea incendiului.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite