Dimineaţa s-a antrenat cu Poli Timişoara, seara a îmbrăcat tricoul Stelei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Transferul lui Iasmin Latovlevici a fost perfectat în Austria, unde ambele echipe se află în cantonament, iar fotbalistul s-a pregătit în aceeaşi zi cu ambele echipe, dimineaţa cu Poli, seara cu „militarii”.

În tratative de mai multe zile, cele două cluburi şi jucătorul s-au înţeles în cele din urmă în cursul zilei de joi, când jucătorul deja efectuase primul antrenament al zilei alături de alb-violeţi. Transferul a fost cu atât mai simplu cu cât cele două echipe se află în cantonament în Austria, la nici 130 de kilometri una de cealaltă.

„Sunt fericit ca am ajuns la Steaua. Am venit aici plin de speranţe că anul acesta vom cuceri titlul. Am facut deja primul antrenament la Steaua şi am făcut cunoştintă cu noii mei colegi. Voi munci mult şi îmi voi aştepta şansa mea”, au fost primele declaraţii ale jucătorului în tricoul roş-albastru, acordate site-ului oficial al Stelei.

La Timişoara, Latovlevici ar fi fost a doua opţiune pentru postul de fundaş stânga, favorit incontestabil fiind Laszlo Sepsi, a cărui dublură pe post a devenit acum Florin Sandu, jucător cumpărat de Poli în urmă cu trei sezoane de la CS Otopeni, însă care nu s-a impus până acum în echipă, fiind mai mult împrumutat.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite