Diferența dintre o echipă de liga I și una de divizia C: Poli – Juventus 4-0 GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poli Timișoara a învins fără drept de apel Juventus Colentina, cu 4-0, în penultimul meci de pe teren propriu din actuala ediția a ligii secunde. Golurile au fost marcate de Cârstea, Boștină și Popovici, de două ori.

Diferența de valoare dintre cele două echipe a fost imensă: în timp ce Poli este echipă ca și promovată în primul eșalon, Juventus Colentina și-a “asigurat” deja retrogradarea în Divizia C. Elevii lui Vali Velcea au învins lejer, cu 4-0, prin golurile marcate de Rover Cristea (min. 22), Boștină (min.27) și Popovici (min.72 și 80). Ultimul gol a fost cu adevărat spectaculos, după o fază în care brazilianul Rocha a luat o acțiune personală lăsând în urmă mai mulți jucători de la Juventus.



GALERIE FOTO

La meci a asistat și fostul portar de la Poli, Costel Pantilimon, actualul jucător de la renumita echipă Manchester City. Puținii suporteri prezenți la meci s-au războit cu toată conducere alb-violetă și au cântat de “bine” lui Marian Iancu și Gheorghe Chivorchian.

Iată cele două echipe:

Poli: Lepmets – Mera, Scutaru, Ilie, Sandu – Chiș (Popa, 78), Poparadu, Petcuț, Szalkai – Cârstea (Popovici, 58), Boștina (Rocha, 68). Antrenor: Vali Velcea

Juventus: Bobariu (Sărdescu, 30) – C. Petrescu, Barsanel, Crișan, Stanica – Goșman, Daia, G. Dumitru, Chiva, Busuioc – Bănuță. Antrenor: Emil Floruț



image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite