Dezbrăcatu’ a împărţit tort de Ziua Timişoarei. Vezi ce a spus cârcotaşul despre femeile din Timişoara!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vedeta Cronicii Cârcotaşilor, Codruţ Kergheş, alias Dezbrăcatu’, a fost astăzi în Timişoara. Alături de Puştiu’, Dezbrăcatu a oferit o bicicletă unui ascultător Kiss Fm şi le-a împărţit tort timişorenilor care au trecut prin Piaţa Unirii şi au putut stinge lumânările „magice”.

Indiferent de oră, Dezbrăcatu e mereu bine dispus şi pus pe şotii. Radioul la care lucrează vedeta de televiziune are o campanie prin care ascultătorii fideli sunt premaiţi cu o bicicletă. Astăzi a venit rândul timişorenilor să îl găsească pe Dezbrăcatu’, iar un ascultător fidel l-a prins pe Codruţ în Piaţa Unirii. Înainte de a primi bicicleta, tânărul timişorean şi Dezbrăcatu’ au împărţit tort timişorenilor care au trecut prin Piaţa Unirii. Pentru o felie de tort trebuiau stinse „lumânările magice”. Acestea nu au fost însă chiar atât de magice pentru că s-au stins foarte uşor, iar vedeta şi-a pârlit degetele încercând să le aprindă.



După ce şi-a terminat treaba, Dezbrăcatu’ a răsuflat uşurat. „Timişoara e un oraş frumos. Femeile de aici sunt foarte mişto”, a spus glumeţul, care şi-a amintit despre cea mai trăsnită vizită la Timişoara. „Eram cu Toni, Dumnezeu să îl ierte. După ce am fost la un restaurant m-a apucat burta că era să fac pe mine”, a povestit cârcotaşul.

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite