Dezastru rutier cu patru morţi: un automobil de teren aflat pe contrasens a despicat o Dacie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele trei cadavre ale victimelor au fost scoase din Dacia "decupată" de pompieri
Cele trei cadavre ale victimelor au fost scoase din Dacia "decupată" de pompieri

Tragedia rutieră a avut loc între localităţile Variaş şi Periam, duminică seara, când şoferul unui automobil Isuzu a ajuns pe contrasens şi a izbit în plin o Dacie. La volanul automobilului Isuzu se afla un şofer de 53 de ani, cioban, care şi-a pierdut viaţa în urma impactului.

El se afla în maşină alături de soţia sa, iar din motive care nu au fost elucidate de poliţişti până la acest moment, a ajuns cu automobilul pe contrasens. „Nu sunt urme de frânare pe şosea. Accidentul a avut loc pe o porţiune de drum drept. Şoferul automobilului de teren a murit pe salvare, în drum spre spital, pentru că s-a lovit cu pieptul de volan”, a spus subcomisarul Florin Bolbos, şeful Poliţiei Rutiere Timiş. Soţia bărbatului, în vârstă de 51 de ani, a scăpat doar cu câteva contuzii.

Accident de la Variaş


În Dacie se aflau doi fraţi de 27 şi 28 de ani, şi încă o femeie, iar toţi trei au murit pe loc în urma impactului. Ei veneau dinspre localitatea Saravale şi se îndreptau spre Timişoara. Ei nu au avut nicio şansă, maşina fiind complet distrusă în urma impactului. Trupurile neînsufleţite ale celor trei au fost scoase din maşină de pompierii de la Descarcerare.



Niciunul dintre şoferi nu a avut vreo sancţiune de la Poliţia Rutieră de la obţinerea permisului şi până în prezent. Agenţii de circulaţie au ridicat automobilul de teren de la locul accidentului şi l-au dus într-o locaţie specială, unde urmează să fie supus unei expertize tehnice, pentru a se descoperi dacă nu a avut defecţiuni la sistemul de direcţie.

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite