Deţinuţii de la Penitenciarul Timişoara dau la lopată pe străzile înzăpezite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acţiunile de deszăpezire de astăzi sunt susţinute şi de această dată de deţinuţii de la Penitenciarul Timişoara, care au ieşit la muncă încă de dimineaţa. Ei primesc ceai cald şi un supliment alimentar.

În cadrul “Planul operativ de acţiune pentru situaţii de urgenţă”, în Timişoara continuă acţiunile de deszăpezire. Prioritare sunt intersecţiile, podurile şi pasajele rutiere şi liniile de transport în comun. Pe lângă societăţile RETIM şi SDM, au ieşit la muncă din nou deţinuţii de la Penitenciarul Timişoara.  Cele patru detaşamente de deţinuţi, care însumează 200 de persoane, lucrează dau la lopată pe strada Brediceanu, în Piaţa 700, în zona Tribunalului, la Hotel Continentală, magzinul Bega, în zona Circumvalaţiunii şi Dacia, zona Clinicilor Noi şi zona centrală. Pentru munca depusă, Primăria le asigură ceai cald şi un supliment alimentar.

Începând de la ora 7.00, pe traseu se află trei încărcătoare frontale, cinci răspânditoare de material antiderapant, patru autobasculante, două pluguri tractate şi cinci lame pentru autobasculantă.

La Poliţia Locală s-au înregistrat  un număr de 32 sesizari prin care s-a solicitat îndepartarea zăpezii acestea fiind transmise dispeceratului RETIM şi SDM.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite