Despărţirile continuă la Poli Timişoara: contract reziliat pentru Claudiu Ionescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Până acum, bănăţenii s-au despărţit de şase jucători: Latovlevici, Maxim, Kozak, Supici, Nibombe şi începând de ieri – Claudiu Ionescu, mijlocaş care nu şi-a găsit locul la Poli în ultimul sezon.

Claudiu Ionescu, jucător care nu a fost păstrat în lot pentru al doilea cantonament al verii, şi-a reziliat contractul cu echipa alb-violetă. „Ne-am despărţit cu acordul părţilor de Claudiu Ionescu. Poate nu este numai vina lui că nu s-a impus; poate este şi din cauza antrenorului. Cred că aşa este mai bine pentru ambele părţi”, a declarat directorul executiv de la Poli, Gheorghe Chivorchian, pentru www.diviziasport.ro.

Altfel, atmosfera este bună în cadrul lotului care se pregăteşte la Flachau, în Austria. Poli a câştigat cu 15-0 ultimul amical, cu Bischofshofen, iar Alexandru Curtean a marcat patru goluri. „Mă bucur că am marcat şi că au fost goluri frumoase. Aceste reuşite îmi dau încredere, dar cel mai mult va conta pentru echipă dacă voi puncta în meciurile oficiale. Acum este o perioadă de acumulări fizice, cel mai important este să fim cu toţii în formă în primul joc oficial. Ne aşteaptă un sezon greu, avem multe partide într-o perioadă scurtă de timp, în Liga I şi UEFA Europa League şi trebuie să fim pregătiţi 100%”, a spus mijlocaşul, citat de site-ul clubului.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite