Descoperire macabră: bărbat mort găsit fără ochi şi limbă în judeţul Timiş GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Bărbatul de 70 de ani a fost găsit fără suflare într-un canal de lângă Diniaş. Bărbatul nu mai avea ochi sau limbă. Cei care au găsit mortul credeau că acesta era la furat de porumb.

Oamenii legii trebuie să stabilească dacă Matei Voc, în vârstă de 70 de ani, a fost victima unei crime sau a murit în condiţii naturale, într-un canal de irigaţii lângă comuna Diniaş, din judeţul Timiş. Bărbatul era dat dispărut de acasă de mai multe zile. El a fost găsit, în această noapte, de mai multe persoane, care erau la cules de porumb. Iniţial, oamenii au crezut că bătrânul era la furat de cereale, dar au rămas şocaţi când l-au găsit desfigurat şi fără suflare.

image

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO DE LA FAŢA LOCULUI

"Noi am găsit de dimineaţă o bicicletă lângă lanul de porumb. Seara, înainte să plecăm, am văzut că bicicleta nu fusese mişcată deloc. Atunci ne-am dat seama că e ceva ciudat. L-am sunat pe patron, mai ales că noi credeam că bicicleta aparţine unui hoţ de porumb. Ne-am apropiat de canal, şi atunci l-am văzut pe bătrânul mort", spune Marius Frenţ, bărbatul care a anunţat la 112 descoperirea macabră.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului nu au putut decât să constate decesul bătrânului, acesta fiind în stare de putrefacţie. Şi familia lui Matei Voc a ajuns pe câmpul de lângă Diniaş, aceştia fiind şocaţi de vestea că bătrânul a murit. Autopsia cadavrului urmează să stabilească dacă bătrânul e victima unei crime sau dacă a murit din cauze naturale.

Citeşte alte opinii ale jurnalistului Gerhald Ernst pe platforma "ideilibere.ro": Românii au talent când sunt sadici şi omoară un câine nevinovat

   

image
image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite