Descoperire macabră: cap de om găsit în Timiş. Poliţiştii au ţinută secretă informaţia. Noul şef de la Deta prins pe picior greşit!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cazurile violente sunt ţinute la secret de poliţişti. La patru zile de la găsirea, pe câmp, a capului unui om, poliţiştii timişeni au confirmat existenţa acestuia. Oficial, la ora actuală, nici măcar nu se ştie sexul victimei. Noul şef de la Deta, numit în urma scandalului taxelor de protecţie, a fost de acord cu ascunderea informaţiilor pentru propria imagine.

UPDATE, ORA 14.35

Poliţiştii din Ghilad nu se grăbesc să găsească restul cadavrului. Astăzi, la ora 13, poliţiştii de la postul comunal din Ghilad erau deja plecaţi acasă, lucru confirmat de angajaţii primăriei din comună. Acordul pentru ascunderea informaţiei de opinia publică a fost dată de noul şef al Poliţiei Oraşului Deta, care a vrut să îşi protejeze imaginea, mai ales după ce oraşul a fost zguduit de scandalul taxelor de protecţie.

"În data de 25 iulie, la ora 7,30, un cioban a anunţat la numărul de urgenţe 112 că un câine de-al lui i-a adus un cap de om", a declarat Andreea Cinteză, de la Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş. Potrivit acesteia, "nu au fost observate urme de violenţă". Oamenii legii au deschis o anchetă şi urmează să stabilească atât sexul victimei, cât şi identitatea acesteia şi împrejurările în care a survenit decesul.

Vom reveni cu amănunte.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite