Descinderi în Lugoj. Mascaţii cercetează locuinţele mai multor presupuşi traficanţi de arme

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La prima oră a dimineţii, mascaţii şi ofiţerii Poliţiei Timiş au descins în mai multe locuinţe din Lugoj şi din împrejurimi. Misiunea oamenilor legii este să găsească cât mai multe arme şi bani în locuinţele unor presupuşi traficanţi de armament.

Până la această oră, poliţiştii au găsit şase arme, pentru care proprietarii nu aveau acte. Conform unor surse din cadrul Inspectoratului de Poliţie Timiş, armele erau vândute pe bani grei unor braconieri.Armele erau construite chiar de traficanţi, ele fiind considerate de poliţişti arme artizanale.

Nu este pentru prima oară când mascaţii descind împotriva unor presupuşi traficanţi de arme, însă ultimele acţiuni de acest gen ale poliţiei s-au dovedit un dezastru, anchetatorii nereuşind să strângă suficiente probe pentru reţinerea presupuşilor infractori. În urmă cu o lună, mascaţii au mai descins la Lugoj împotriva unor traficanţi şi consumatori de droguri, pe care i-au reţinut şi transportat cu autocarul la Timişoara. După 24 de ore, mai toţi traficanţii şi consumatori au fost lăsaţi să plece din arestul poliţiei şi să se bucure de libertate.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite