Timişoara: Descinderi la o firmă suspectă de înşelăciuni de zeci de milioane de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Descinderi la o firmă suspectă de înşelăciuni de zeci de milioane de lei
Timişoara: Descinderi la o firmă suspectă de înşelăciuni de zeci de milioane de lei

Zeci de patroni de firme de construcţii au reclamat un colaborator care de câteva zile nu mai are bani în cont, dar cu toate astea a emis bilete de ordin pentru mărfurile cumpărate.

Poliţia Economică şi Garda Financiară au descins în curtea unui depozit din Calea Şagului, din Timişoara, după ce au fost sesizaţi de zece patroni ai unor firme timişorene care comercializează materiale de construcţii, dar şi de agenţi care distribuie astfel de materiale că nu-şi recuperează banii pe marfa vândută firmei Forand Instal.

Aceasta ar fi plătit până acum cu bilete la ordin şi nimeni nu a avut probleme cu retragerea banilor din bancă. De vinerea trecută însă firma nu a mai avut niciun ban în cont, iar reprezentanţii firmei suspectată de înşelăciune nu  mai sunt de găsit.

Pagube de zeci de milioane de lei

Patronii care au reclamat firma spun că ar avea pagube de cel puţin 300.000 de lei şi se tem că nu-şi vor mai recupera banii, pentru care şi ei au garantat chiar cu casa sau cu alte bunuri.

Comisarii de la Garda Financiară Timişoara şi ofiţerii Poliţiei Economice s-au prezentat la depozitul firmei reclamate, care revindea bunurile la tarife sub preţul pieţei, însă angajaţii nu erau la lucru şi depozitul era închis. 

Patronii care susţin că au fost înşelaţi au rămas să păzească depozitul în interiorul căruia au rămas materiale de contrucţii, pe care speră să le recupereze.  

Revenim cu detalii pe timisoara.adevarul.ro dar şi în Ediţia Adevărul de Seară de joi.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite