Depozitul ilegal de ţigări al unui pompier timişean a fost desfiinţat de poliţiştii de frontieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ţigările valorează 16.000 de euro
Ţigările valorează 16.000 de euro

Oamenii legii timişeni au descoperit la domiciliul unui pompieri domiciliat în Stamora Germană peste 30 de baxuri cu ţigări de contrabandă, în valoare de aproape 16.000 de euro. "Omul focului" îşi rotunjea veniturile prin intermediul ţigărilor de contrabandă.

Angajaţii Biroului de Combatere a Infracţionalităţii Transfrontaliere au obţinut date şi informaţii potrivit cărora pompierul, în vârstă de 28 de ani, din Stamora Germană, uma să transporte la domiciliul lui o cantitate importantă de ţigări de contrabandă.

Oamenii legii au monitorizat activitatea suspectului şi au sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Deta cu privirea la săvârşirea infracţiunii de deţinere în afara antrepozitului fiscal a produse accizabile. Judecătoria Deta a emis autorizaţie de percheziţie, astfel că la domiciliul persoanei în cauză au fost găsite 12.400 de pachete de ţigări netimbrate marca „Bond", 2.400 de pachete cu ţigări marca „Fast" şi 1.000 de pachete cu ţigări fără timbru, marca „Partner".

Valoarea totală a tutunului e de aproape 16.000 de euro. Pompierul a fost reţinut pe o perioadă de 24 de ore urmând să fie prezentată magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii de frontieră sub coordonarea procurorilor, la finalul anchetei urmând să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite