Timisoara: Denisa Cadar, fotomodel la 11 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Micuţa timişoreancă, elevă în clasa a cincea, visează la o carieră în modeling pe podiumurile internaţionale, dar ar dori şi să-şi vadă chipul pe marile ecrane.

Profil

Născuta - 3.11.1997
Educaţie - Elevă în clasa a 5-a, la Şcoala Generală Nr. 21
Familie - Are un frate, Mario, în vârstă de 5 ani

Farduri, parfumuri, agrafe de păr sau haine în culorile care se poartă vara asta, toate acestea nu sunt accesoriile unei prinţese sau ale unui top-model, ci ale unei micuţe de doar 11 ani care este fotomodel.

Oglinda, prieten bun

Denisa Cadar este elevă în clasa a cincea la Şcoala Generală Nr. 21 şi spune că îi place mult să prezinte moda. Mămica ei îşi aminteşte că Denisa a început să se uite prea mult în oglindă, să se aranjeze şi avea nevoie de mult timp pentru a-şi aranja părul sau hainele înainte de a pleca la şcoală. Acesta este motivul pentru care mama tinerei fotomodele s-a gândit să o înscrie la o agenţie de modelling pentru copiii între 8 şi 12 ani.

Până să se gândească la o carieră de fotomodel, Denisa a făcut gimnastică de performanţă de la vârsta de patru ani şi jumătate până la opt ani, încurajată de mama ei. Un început de astm bronşic a îndepărtat-o pe micuţă de sport. Exerciţiile la aparate sau la sol au fost înlocuite, în scurt timp, de podiumuri şi aparate de fotografiat. În schimb, Mario, fratele ei de doar cinci ani, face gimnastică şi speră la o carieră sportivă.

Modă pentru copii

În scurt timp, a apărut într-o şedinţă foto în Parcul Botanic, pentru o revistă. În această seară, de la ora 18.00, Diana şi colegii ei din cadrul agenţiei de modeling vor realiza o prezentare de modă specială, destinată copiilor între 8 şi 12 ani. Spectacolul va avea loc la Iulius Mall, iar organizatorii speră să fie de faţă cât mai mulţi timişoreni care să îi susţină pe copii, să le aplaude prezenţa scenică şi talentul ieşit din comun. Între timp, micuţii fac mai multe repetiţii săptămânale de câte două ore. Domnişoarele îşi aranjează singure părul şi sunt ajutate când vine vorba de asortarea hainelor sau de machiaj.

Vrea să fie actriţă

Tânăra nu vrea doar o carieră în modeling, ci şi una în lumea filmului şi se visează pe marile ecrane. „Îmi doresc foarte mult să joc în filme. Printre actriţele mele preferate se numără Diana Dumitrescu, cea care joacă în telenovela Regina”, a povestit Denisa Cadar.

Micuţa spune că ştie foarte bine cum trebuie să procedeze o adevărată doamnă pentru a fi mereu frumoasă, în pas cu moda şi fresh. „O fată trebuie să fie atentă când pleacă de acasă, să se uite la haine, să vadă dacă nu s-au murdărit. Trebuie să se machieze frumos şi să se asorteze”, a mai spus Denisa Cadar, timişoreanca fotomodel la 11 ani.

Întrebări şi răspunsuri

Ce sfaturi le dai tinerelor care vor să fie frumoase?
O fată trebuie să fie atentă când pleacă de acasă, să se uite la haine, să vadă dacă nu s-a murdărit. De asemenea, trebuie să se machieze frumos şi să se asorteze.

Cine sunt VIP-urile tale preferate?
Printre actriţele mele preferate se numără Diana Dumitrescu, cea care joacă în telenovela Regina. Îmi place şi Monica Columbeanu, este foarte frumoasă.

Care a fost prima ta şedinţă foto?
Am avut o şedinţă foto în Parcul Botanic, pentru o revistă. În rest, facem repetiţii în fiecare zi, ne pregătim pentru spectacolul din această seară.

Ce-i place

„Îmi place muzica hip-hop şi, la şcoală, îmi place limba română. De asemenea, îmi place să îmi aranjez părul cât mai des, să mă schimb şi să port culori calde. Îmi stă bine în fustă şi culoarea mea preferată este roşu. Se potriveşte foarte bine şi cu tenul meu”, a explicat Denisa Cadar.

Ce nu-i place

„Nu îmi place matematica şi, mai ales, nu-mi place să mă culc devreme. La televizor mă uit la telenovela Regina, dar şi la Fashion TV, un program de modă”, a mai spus Denisa Cadar.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite