Nebunie: s-au călcat în picioare pentru Gina Pistol, Nicoleta Luciu şi Sânziana Buruiană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În prezentarea de modă de azi-noapte, cele trei vedete Playboy, au defilat "călugăreşte" spre dezamăgirea sutelor de fani veniţi într-unul dintre cele mai populare cluburi pentru a le vedea în toată splendorea.

De la ora 22 până la ora 3, mai bine de 500 de timişoreni au aşteptat cu sufletul la gură o prezentare de modă atipică prin sonoritatea numelor care urmau să prezinte o colecţie de lenjerie intimă marca Adrian Pescariu.

VEZI AICI GALERIE FOTO

image

Prima care şi-a făcut intrarea în scenă a fost Sînziana Buruiană, cunoscută bănăţenilor drept iniţiatoarea Partidului Fotomodelelor. A urmat în scenă Bianca Jurca, o prezenţă obişnuită în colecţiile designerilor de la Bucureşti, ea fiind solicitată şi în mai multe prezentări ale lui Cătălin Botezatu. După ce timişoreanca a exaltat public, mai ales că va reprezenta România la Miss World Beauty Championship, Gina Pistol a fost dezamăgirea serii. Tânăra vedetă a defilat "călugăreşte", astfel că publicul nu a apucat să o vadă în toată splendoarea ei.

image

Pe când lumea se aştepta la încheierea prezentării de modă fără cireaşa de pe tort, Nicoleta Luciu, chiar la final, actriţa de telenovele a intrat pe podium. Din păcate pentru cei 500 de petrecăreţi, şi Nicoleta Luciu a preferat să se îmbrace "călugăreşte", astfel că vremurile în care tinerele apăreau dezbrăcate în revistele Playboy par să fi intrat în sac.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite