Debut în forţă pentru antrenorul Cosmin Contra: trei meciuri, trei victorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proaspăt intrat în breasla tehnicienilor, "Guriţă" are până acum un bilanţ impecabil la Timişoara: trei meciuri disputate, trei victorii, dintre care două în campionat şi una în Cupa României. Urmează derby-ul cu Rapid, cel mai dificil meci de până acum pentru tânărul tehnician.

„Guriţă” se bucură că a câştigat un meci dificil, în deplasare la Pandurii şi consideră că arbitrajul nu a influenţat rezultatul final, chiar dacă au fost câteva decizii contestate de ambele părţi. „Din ce am văzut de pe bancă am observat că Pantilimon a atins mingea la penalty-ul cerut de gazde la Băcilă, dar să lăsăm pe experţii să se pronunţe. Aşa şi eu pot să spun că un gol perfect valabil a fost anulat pe un henţ văzut numai de Teo Crăciunescu. Cred că a fost 1-1 la greşeli, dar arbitrul a greşit de ambele părţi dacă a greşit. Eu cred că a fost un arbitraj destul de bun azi”, a spus Cosmin Contra după partida de la Târgu Jiu.

„Au avut câteva ocazii clare, dar după aceea am avut câteva ocazii bune noi, un gol anulat la aşa zisul henţ al lui Zicu şi câteva faze de doi contra doi care ne putea face să stăm liniştiţi pe final. Sunt mulţumit de efortul băieţilor şi îi felicit. E o victorie mare aici şi acum sper să ne odihnim şi să ne refacem pentru meciul cu Rapid”, a mai spus antrenorul alb-violeţilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite