Debut cu dreptul pentru Leii din Banat: "Dacă ne spunea cineva că vom bate la 23 de puncte am fi fost încântați"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

BC Timişoara a învins la scor, cu 90-67, Mureş Târgu Mureş în meciul tur al optimilor de finală ale Cupei României. Predrad Badjnarevici spune că în returul de vineri echipa sa va merge tot pe atac.

Victoria cu BC Mureș Tg Mureș l-a mulțumit pe antrenorul “Leilor din Banat”, Pedrag Badnjarevic, care însă este departe de a lăsa euforia să se instaleze. “Așa cum le-am transmis și jucătorilor, dacă înainte de meci cineva ne spunea că vom bate la 23 de puncte am fi fost încântați, dar am avut șansa de a învinge la o diferență și mai mare. Am jucat foarte bine pe finalul primei reprize şi mai ales în sfertul al treilea, în care adversarii noștri au înscris doar șase puncte, însă în ultimul sfert ne-am arătat prea mulțumiți de rezultat și nu am mai evoluat așa cum trebuia”, a declarat Predrag Badnjarevic.

Victorie şi pentru retur

Returul optimilor de finală ale Cupei României va avea loc vineri, 23 septembrie, de la ora 19.00, pe terenul ardelenilor. “23 de puncte reprezintă o diferenţă bună, dar aceasta a fost doar prima parte a confruntării. A doua va fi la Târgu-Mureş și mergem acolo să câștigăm, nu să apărăm avantajul luat. Sper că jucătorii au înțeles asta și vor juca așa cum le cer”, a completat Predrag Badnjarevic, care s-a aflat la primul meci oficial pe banca echipei noastre.


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite