Timişoara: Marian Iancu l-a desfiinţat pe arbitrul Deaconu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Marian Iancu l-a desfiinţat pe arbitrul Deaconu
Timişoara: Marian Iancu l-a desfiinţat pe arbitrul Deaconu

Timişorenii au intrat în teren cu banderole albe pe braţe, protestând pentru delegarea arbitrului Adrian Deaconu la meciul cu Urziceni.

Patronul Marian Iancu a contestat vehement prezenţa lui Alexandru Deaconu la derby-ul campionatului. Deaconu a anulat un gol marcat de Arman Karamyan şi l-a eliminat pe Alexa, pe finalul partidei „A fost un arbitraj şmecheresc, de Bucureşti. Nu mai păcăleşte pe nimeni. Nou suntem obişnuiţi cu asemenea prosteală. De trei ani îl deleagă pe Deaconu la meciurile cu Urziceni, iar nou tot urlăm să fie schimbat. Anul acesta tot el. Chiar numai „brichetă” avem? Nu mai există un „chibrit”?”, a spus Marian Iancu.

"Ne trebuie un pic mai mult pentru a face un salt"

Patronul bănăţenilor a fost mulţumit de evoluţia jucătorilor de la „Poli”. „Am avut opt jucători lipsă şi am jucat în faţa unei echipe care pune cărămidă peste cărămidă, pentru că va avea de tras în Champions League şi campionat. De doi ani suntem echipa cea mai prolifică. Anul trecut am terminat pe locul doi şi am jucat finala Cupei României. Ne trebuie un pic mai mult pentru a face un salt”, a mai declarat Iancu.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite