De mâine, şcolile din Timiş vor fi atent supravegheate de patrule de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asigirarea unui climat de linişte şi siguranţă în incinta unităţilor de învăţământ şi în zonele adiacente acestora reprezintă o prioritate pentru poliţiştii din Timiş. Tocmai de aceea, începând cu ziua de mâine, oamenii legii vor fi mult mai aproape de elevi.

Pentru îmbunătăţirea siguranţei şcolare în anul şcolar 2011-2012, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Timiş a luat măsuri ca zona şcolilor să fie supravegheată permanent de patrule de poliţie, care să vegheze la siguranţa copiilor şi să îi sprijine dacă întâmpină dificultăţi, atât incinta cât şi în apropierea unităţilor de învăţământ. Oamenii legii vor verifica modul de supraveghere şi pază al unităţilor şcolare şi, totodată, unităţile comerciale aflate în apropierea acestora.

Poliţiştii rutieri vor fi în stradă, în apropierea şcolilor amplasate pe artere de circulaţie intens tranzitate, pentru asigurarea fluenţei şi siguranţei traficului rutier. Totodată, în această perioadă se vor intensifica acţiuni pentru depistarea persoanelor sau a „magazinelor de vise", în care se comercializează substanţe interzise amplasate în zona unităţilor de învăţământ.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite