De ce ne execută silit băncile după moarte?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rudele jurnalistului Mile Cărpenişan, ale unui poliţist împuşcat de un hoţ şi ale unui motociclist ucis în accident rutier au fost hărţuite pentru datoriile morţilor. Persoanele care au decedat sunt urmărite dincolo de moarte pentru credite restante, deşi sunt obligate să le recupereze de la firmele de asigurări.

Tot mai multe persoane care şi-au pierdut viaţa ajung să fie urmărite de bănci, care pun pe urma lor şi firmele de recuperatori de credite. Jurnalistul Mile Cărpenişan a fost dat în judecată la şase luni după moarte de BRD pentru un credit de câteva mii de euro. Soţia poliţistului timişorean Tiberiu Sîrbu, care în octombrie 2009 a fost împuşcat mortal de un hoţ, primeşte şi acum somaţii pe numele soţului ei, ca să plătească creditul restant de 10.000 de euro.

Pentru un credit de 2.500 de euro, Bogdan Crai, un tânăr care a murit într-un accident rutier la doar 22 de ani, a fost urmărit timp de doi ani de BCR şi de recuperatorii de credite. Intră pe timisoara.adevarul.ro ca să citeşti cum povesteşte mama tânărului, care şi-a luat credit pentru o motocicletă de vis, coşmarul la care a fost supusă de bănci şi de recuperatorii de credite.

Citiţi mâine o analiză completă a motivelor pentru care băncile ajung să execute clienţii după moarte, în EDIŢIA DE VEST a ziarului

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite