Bebeluşul David-Beckham, sinistrat la Jimbolia GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Casa familiei Bereholschi s-a prăbuşit în urma ploilor abundente. David Beckham este ultimul copil al familiei din Jimbolia. Bebeluşul s-a născut pe 22 ianuarie 2010, tatăl său dorind să îl facă fotbalist.

Vezi galerie foto cu casa de la Jimbolia

Nenorocirea s-a bătut asupra familiei Bereholschi în urma ploilor abundente care au căzut în vestul ţării. Casa de văiugă aflată la ieşirea din localitatea Jimbolia, spre graniţă, s-a prăbuşit ca un castel de nisip, din cauza apei care s-a adunat în zonă.
Era o căldură mare în casă şi afară ploua. La ora 12.30, noaptea, am auzit o bubuitură mare. Practic mi-a căzut tavanul în cap. A fost numai praf, moloz, nu a mai rămas nimic din casă. Nu a ieşit niciun râu pe aici, doar că s-a adunt foarte multă apă de la ploaie”, a povestit capul familiei, Corin Bereholschi.



Copii au fost trimişi la rude

image

Singurul sinistrat din localitatea Jimbolia s-a ales cu capul şi nasul spart, dar spre norocul lor cei şapte copii, cu vârste între şase luni şi 16 ani, au scăpat nevătămaţi. “Au venit cei de la primărie, au constatat cele întâmplate, dar nu s-a rezolvat nimic. M-au trimis la casa de cultură unde au schimbat acoperişul şi mi-au spus să iau de acolo tot ce găsesc pentru a reconstrui casa”, a mai spus Bereholschi. Nu a s-a putut folosi decât de ţigle şi două grinzi, iar omul s-a apucat de lucru. “Trebuie să ridic casa până nu vine iara toamna. Soţia şi copii au fost trimişi să locuiască la socri şi pe la rude”, se plânge cetăţeanul.



Cei de la Primăria Jimbolia au constat că din casa lui Bereholschi nu a mai rămas mare lucru. “Acoperişul este distrus 100 la sută, faţada principal surpată, magaziile anexe distruse, iar camerele şi bucătăria sunt nelocuibile”, se arată în adeverinţa eliberată de direcţia de urbanism.

“Îl fac fotbalist pe Beckham”

David-Beckham este al şaptelea copil al familiei Bereholschi. A venit pe lume pe 22 ianuarie 2010, iar tatăl, un mare amator al fotbalului britanic şi fan al vedetei David-Beckham nu a stat prea mult pe gânduri când trebuia să găsească un nume pentru fiul său. “Când m-am întors cu actele toţi au rămas surprinşi. Eu am zis că fiul meu o să fie fotbalist. Iar acest nume îl va ajuta să se ambiţioneze şi să îl depăşească pe Beckham”, a mai declarat Corin Bereholschi.

image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite